Tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla,

Siiski tuleb ravi alustada võimalikult kiiresti, igal juhul. Millised soovitused on selle kohta ja kuidas marevan ravi ja menstruatsioonid kokku käivad? Kas Mirena on mulle näidustatud? Võib-olla siiski alustada toidulisandi kasutamist, kui olete ravi lõpetanud? Umbes nädal enne menstruatsiooni algust jõuab progesterooni tase maksimaalsetele näitajatele.

Tõstamaa Tervisekeskus Tere Merle Lugedes Teie muresid on need omased gastroenteriidile, see tähendab mao ja soole põletikule.

Lehekülje allpool näete esitatud küsimusi ja arsti poolseid vastuseid.

Mao põletik on lisaks ka happeliiaga, sellest annavad tunnistust vaevuse tugevnemine tühja kõhuga ja valu ülakõhu katsumisel. Soolepõletikust annab tunnistust kõhulahtisus.

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla

Sagedamini tekib tõbi riknenud toidu söömisel või viirusinfektsiooni, niinimetatud kõhugripi põdemisel. Oletan seda selle alusel, et Teie vaevus on kestnud 3 päeva ja puudub varasemast ajast sarnased kaebused.

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla

Mida teha. Abi on dieedist; sööma peaks korraga vähem ja sagedamini pehmeid keedetud või hautatud toite: puder hommikuks, kartulipüree lõunaks ja näiteks kohupiim õhtuks. Soovitan tarvitada ka ohtralt kummeliteed, 1 klaas söögikorra juurde.

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla

Liigset hapet aitab maos neutraliseerida juba toit ise, kui sellest ei piisa võib apteegi käsimüügi osakonnast osta ka liighappesuse vastaseid ravimeid: Zantac, Zantac 75 kihisev tablett peaks olema tõhusam, tarvitada x päevasRennie, Almagel.

Niimodi ravides ja dieeti pidades peaks vaevus kaduma päevaga. Kui aga mure püsib, peab uuesti arstiga ühendust võtma, et teha juba täpsemad uuringud: vereproov, mao ja kaksteistsõrmiksoole uuring jaapani mõõk.

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla

Mulle teeb muret ka vere esinemine väljaheites, jälgima peab ka selle kadumist ja kõhurütmi normaliseerumist. Kui tundub, et tõbi hakkab mööda saama, siis soovitan tarvitada mõne nädala jooksul maitsestamata jogurtit "Cefilus".

Head paranemist soovides Madis Veskimägi Kas see arutelu oli kasulik? Nõuanded teemal: Perearst Kas antibiootikumi klaritromütsiin Klacid mg.

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla

Vastas dr Madis Veskimägi Tere! Ravimit kasuttakse klaritromütsiini suhtes tundlike haigustekitajate likvideerimiseks. Kui haigustekitaja põhjustab hingetoru põletikku ehk trahheiiti ja arsti hinnangul on klaritromütsiin

tõmmates valu allosas kõhu et see võiks olla